the memory is cruel.

mysigt framför datorn hela dagen. Dock har jag inte ens rört Psykologin än, något som verkligen borde göras. Men jag har bara lov idag och på fredag så den får fan ta och vänta! Jag ligger just nu i sängen tänker lite och lyssnar på Cold War Kids väldigt högt. underbar musik..inväntar ett samtal från ronja & nyaste Walking Dead avsnittet, ska snart börja packa inför tre dagar i västerås som börjar imorgon. Så ska återgå till min ledighet nu.

Om jag skulle haft hundar...

Animals dressed like Star Wars are so cu
Animals dressed like Star Wars are so cu Animals dressed like Star Wars are so cu
Animals dressed like Star Wars are so cu Animals dressed like Star Wars are so cu
Animals dressed like Star Wars are so cu Animals dressed like Star Wars are so cu

Oh Marilyn!

mös nyss med lite popcorn och filmen My week with Marilyn. & helvete vad bra den var! Och Michelle Williams spelade en perfekt Marilyn Monroe jag glömde nästan bort att jag ens kollade på en film om henne, ååh jag blev så lycklig över hur otroligt duktig hon var jag menar att spela Marilyn Monroe måste nog vara den svåraste rollen någonsin
mycket bra film & ni måste se den, damn, nu kommer ju nästa film jag har laddat att vara sjukt dålig.. 

Pretty little Eyelashes.

hittade en ny favorit hemsida med alla möjliga olika lösögonfransar. Helt sjukt snygga är dom också och billiga. Finns flera tusen olika ögonfransar, nu blev mitt liv liiite bättre alltså. Ska köpa så mkt jag bara kan när pengarna kommer. Sing hallelulja! & framför allt så har dom Revlon (ett av mina favorit märken på ögonfransar)

så smyg in och köp lite, i will. http://www.madamemadeline.com/online_shoppe/index.asp

friday friday

blev så inne i att kolla på Big Brother och att vara bakis att jag helt glömde bort att skriva om den roliga fredagen. Så i fredags så drog jag hem till Jocke för att fira Paik som fyllde arton i veckan. kaos och mera kaos och sen hamnade vid på GM, och där så minns jag inte så mycket, bara att jag började bråka med nån snubbe. Jag hoppas att du hade en bra första utgång Paik :D!
På morgonen så vaknar jag med världens jävla sol i ögonen och charlie bredvid mig. Vi drog senare till jocke och käkade bakis mat och kollade på How I meet your mother. riktig bra helg måste jag säga. Cuz we are FAT.

BBBBB

ofta inte jag skulle äga i Big Brother. Ligger i sängen och kollar och ångrar faktiskt att jag inte skrev en bättre ansökan till BB, sure jag skrev den när jag kom hem från krogen förra sommaren men jag ångrar mig lite nu. Det är fan underbara människor i det där huset, och jag kan ju säga att jag är helt förälskad i både Kija & Petronella. Petronella asså vart fan ska jag börja, jag blev så lycklig när hon kom med, för det måste fan finnas representanter för RIKTIGT alternativt klädda människor, och där kom hon, hallelulja, sen att hon är vegan är väl självklart kände jag.. men hon äger, seriöst känns som den lilla emo flickan inom mig myser så fort hon kommer upp på bild och jag trodde inte att big brother skulle ta med brudar som henne eftersom man har den här fördomen om bb att det handlar om muskelknuttar & blonda brudar med pattar, men Big brother snapt at me soo.Jag har alltid tyckt om självaste programets ide med att låsa in okända människor utan någon kontakt med omvärlden. Och skulle gärna vilja vara med om den upplevelsen någon gång, 100 dagar, med massa kameror som filmar varje steg du tar. Dock så känner jag lite som gamlingarna, alltså att det är synd om föräldrarna till alla dessa människor, jag skulle faktiskt ha en liten klump iomed att jag vet att morsan sitter där och skriker och skäms för att jag ligger i ett svart rum och juckar mot någon och skriker lite, nej ush. Men fortfarande jävligt roligt och intressant. Dock så känner jag lite att jag är lite för socialt handikappad, men men jag är ju också tränad skådespelare så skulle vara väldigt roligt att använda det i ett sånthär tillfälle, aja nu ska jag fortsätta haha.
YOU GO GIRL!!

i dont even need your love

det är fredag och lov och jag och Marilyn här borta säger bara GRATTIS TILL FREDAG!

greatest daaaaaaaaaay..

sitter på ewe, alice & lollos matte lektion, why i dont really know but i love them sooo.Rätt intressant eftersom jag har ig i både matte a & B, fml. Åkte till skolan sju imorse men började egentligen 13.00 men skulle dansa och sjunga burlesque med körtjejerna för första gången och jag glömde en massa steg men det satte sig tillslut så det var viktigt att vara där på morgonen. så här såg jag och mina höga klackar ut idag.
sket i engelskan och drog iväg med ronja, jocke och guros(?) på jackt efter glass i detta fina väder, seriöst jag hade tillochmed solbrillor på mig, mår hur jävla bra som helst, oh happy shalaalaall it´s so nice too bee happy.
vi hittade iaf glass tillslut, mkt gottt och mysigt i solen.

happy in tha sun. Underbart väder, hoppas och ber om detta väder hela mars nu.
Nu ska jag fortsätta "plugga" matte på deras lektion, hihi

heartbeat

har haft den ett tag, men eftersom att alla andra börjat ta kort på sin underbara mössa. Älskar den, det står varken Emilia eller Mia på den..utan pajen! Mohaha, dock ångrar jag att jag inte skrev teater istället för es09ta..what to do.Den passar mig iaf, ska aldrig ta av mig den.
Sov i Irsta igår hos ronja, vi mös och kollade på pretty. Kom nyss hem från skolan, eller ah anlände till fagersta vid sex, inte okej. Ska snart börja gå på helgerna och grejer, hur ska jag klara mig. & imorgon så ska jag åka tåg vid sju istället för tolv för att dansa Burlesque med kören, men det är värt det! Btw snart kommer mitt vackra tryne vara på bussar i västerås, i know im sooooo fucking famous!! nejmen håll utkik! Det ser dock inte ut som jag men om jag visar detta så ser ni nog vart jag är. Kom och kolla föresten 17,21 och 23 mars på Carlforsska scenen. Handlar om sex ungdomar som dimper ner i filmens värld då de får i uppdrag av "Saw-gubben" att hitta olika rekvisitor i olika filmer, de måste hitta dessa om de vill komma hem igen. http://www.facebook.com/events/201480149950611/ <------- Och det är i stort sätt vad föreställningen handlar om, jag spelar då en av de här ungdomarna som hamnar i filmens värld, kan ju säga att det är hur kul som helst och svårt. Och det är också där mitt burlesque nummer är med, så exited! Så ska dansa lite nu i mitt trånga rum....här är planchen!
godnatt på er ;D

Good monday

I love my friends. Jätte bra start på veckan, känner att denna vecka kommer bli underbar.
Gick ut och åt med Ronja som jag inte snackat med på hela helgen, kändes väldigt tomt..
Hon bjöd på kinamat, världens sötaste!

Jätte gott och mysigt. Hade teater nästan hela dagen och somnade på två lektioner, i think.
Sen drog man till tåget och då hade sötaste Alice köpt en bulle till mig, jag blev så glad att det inte ens går att beskriva, jätte gulligt! jag tänker köpa något till dig också den vackra dagen jag har pengar, (haha)

Nomnomnom, drog senare hem till johan och kollade på Walking dead och åt kakor. Gay men fun.
Snackade om massa roliga metoder på secret things, haha fun fun fun.
Nu jäbvlr ska det sjungas och spelas teater, oh i love school!

ratmonkey.

Idag fick jag det bekräftat, 18 åringar & uppåt kollar seriöst på melodifestivalen, ni skriver på era statusar vart sverige är på väg, men jag frågar vart fan NI är på väg? hur kan ni utsätta era öron för sådant glitter och bling och andra pinsamheter, aja man tycker olika men wtf, hela facebook spruddlade av Melodifestivals bullshit, jag har inte heller något att göra denna lördag men jag känner att jag är lite för liten & för gammal för att slösa min tid på melodifestivalen, just sayin! Blev bara välidigt förvånad, obsi obs obsi. Ska återgå till mitt spelande, skulle egentligen varit med Johan men mohaha, han är inte min boyfriend längre så jag kan spela istället för att vara med honom nu, finally! Nejmen seriöst, vill fan ta ett varmt bad och lugna mina sinnen. Jag ska inte gå utanför detta hus denna helg förutom om det är för att få motion, så sorry man. lättskrämda jag är så dum ihuvudet att jag fortsätter med detta, fast det är mörkt och jävligt kallt i mitt rum..

slappy friday

spelat tills nu. Nostagli och glädje säger jag bara! Talade nyss med min vän Louise som inte vill ge mig ett rakt svar, ledsen paj, men drar nog till jocke snart och chillar som vanligt. Det ska tydligen vara varmt ute idag, yeay. Blev nästan festsugen, jävla musik!
some finefine music. Ska nog sätta på mig kläder och fundera vad jag ska ta mig till. Hur kommer eran fredag se ut ;)?

sometimes.

Jag tål tydligen inte Toblerone. Åt halvt upp min jag fått från farsan med spydde ut skiten sen. Aja what to do? så jag är hemma idag, somnade om efter mina ljuva toalettbesök vaknar runt ett. Nu mår jag helt okej, men ska nog inte ut och göra något dumt denna fredag, bara sitta hemma med min kimono & snookie tofflor. Jag är söt okej!
Åt nyss nyttignyttig frukost, minimal också för den delen, ah ni ser ju mina grodlår här ovan, wäääh. some kiwi and some cafe latte. jummjumm!
Morsan har lovat mig att hon ska tvinga mig att gå ut och gå med henne. Bra deal! Yrade runt i källaren för att leta efter födelsedags presenter som morsan gömt men hittade istället massa saknade spel, fällde en tår och blev assglad, underhållning hela helgen, jag har inte ens klarat ut project orgin,jag måste erkänna att jag skäms faktiskt. jag har saknat fear, eller de där ensamma nätterna då ingen ville ha mig, haha!
forever a phone. detta kommer bli en rolig dag. Bara att hålla mig borta från toblerone, ush, hatar jävla taxfree. Underbar fredags start iallafall, enligt mig då. Så nu ska jag göra det jag var född att göra, PLAY!!!

Somthing cheezy

hemma från två dagar i västerås hos underbaraste Ronja. Är lite små trött sådär, men ska ladda upp mig inför imorgon då jag tänker bringa hela helgen med en massa plugg. Nu när jag väl är så himla duktig så har jag fixat lite granatäpple åt mig själv och gömt vinägerchipsen. I GO GIRL!
Nu ska jag mysa ner mig i min mysiga säng och fortsätta på mitt arbete om fobier. Väldigt intressant, visste ni att man kan ha fobi för brandbilar? eller prostituerade? det finns något för allt! Back to work!

valentinesday

nyss så vigdes vi. Emilia Aminpay & Ronja Erberth. Vi kommer förevigt stå på varandras sida. Vi kommer  alltid älska varandra och aldrig lämna varandras sida. Jag siterar våran underbara Tate " I will never let anyone or anything hurt you". We are sooooo cute!!!

Vi vigde oss i skolan, en kul grej Carlforsska gör på allahjärtansdag. Pretty fun! & sötaste PH köpte en liten present till oss! Nu är jag glad och nygift, smekmånad here we go!

fuck this shit.

det slog mig imorse. Imorgon blir den första alla hjärtans dag på fyra år som jag är ensam. Som jag inte har någon jävel att mysa med eller försöka låtsas älska denna dag med. HELVETE..vad skönt. ska ligga i sängen råäcklig och jätte ful och bara skita i allt för en gång skull. Jag vet inte varför men jag har blivit den här "flickvänstypen", why i don´t know. vill inte ens vara den, jag är inte den typen, jag är inte den som vill ligga och mysa framför någon konstig film du valt för att det är sånt här par gör, jag är inte heller den som uppskattar när du lagar "god" mat till mig bara för det är sånt där fredagsmys par gör, och knappast den som vill ligga där, kolla dig i ögonen och säga "du och jag förevigt "för jag vill verkligen inte dö med dig och jag vill verkligen inte träffa dina föräldrar som är sådär överdrivet trevliga fast vi alla är medvetna om att de egentligen är jätte irriterande på mitt jävla stönande som jag för på nätterna från deras söta & oskyldiga sons rum, jag vill inte följa med på din brors bröllop och vara med på Facebook bilder med din familj, jag vill inte äta middag med hela släkten och förkalara varför jag går teater och förklara varför jag tror att jag kan bli skådespelare, min dröm är awesome get over it!! Jag är arton år well snart nitton, jag vill gärna göra den där skiten om fem år, men nu nejtack, nu vill jag bara vara med mina vänner, göra dumma saker på krogen, hamna i slagsmål utan att någon jävel backar upp mig för att jag är dens flickvän, göra alla de här misstagen som senare gör en mogen nog att klara av allt det där som har med förhållanden att göra! ..och please exes of mine, jag menade ingen speciell av er om det där ovan, just sayin, så här är jag, och jag är inte flickvänstypen!!! Och jag ska pusta ut denna alla hjärtans dag och be till gud att min "flickvänstyps stämpel" snart försvinner så jag kan börja leva. Med detta fantastiskt rörande tal så har jag en perfekt bild på en annan underlig och oförstådd liten kvinna.

I don´t know what it is men jag älskar den här bilden, den har karaktär. Plus att hanna ser gammal ut, inte alls likt henne. Och man ser min fett valk ända härifrån, den studsar nästan upp i ögonen på en, underbart. jag vet att jag kommer ändå fira alla hjärtans dag med ronja, med massage och girlpower talk, i love that shit man!
Bra dag idag förövrigt, hatar måndagar, men vem gör inte? Dags att sova lite, i min ensamma sköna säng.
Hahhaah godnatt!

beat.

godmorgon, Whitney är död. Hela söndagen är förstörd right?
Hursomhelst ska försöka sätta tillbaka mina naglar som flög runt som fan i fredags. Dricka massa vatten och klaga över att det är söndag, kanske plugga lite också. Sitter atm och tar bort onödiga vänner på facebook, alltså alla de som man aldrig har träffat eller dom som är kompisars gamla kompisars kompisars, ah you get it?
skön känsla. aja åter till allt gnällande.

i never said that it would change.

vilken jävla fredag det var igår. Ni anar inte. Kul jobbig och överdrivet nice! Men underbara jävla människor måste jag säga, im so lucky! Hursomhelst så började fredagen på pizzerian med Louise, tjejsnack ni vet det vanliga, vi drog hem till jocke och alla vi satt i hans lägenhet och chillade & drack lite. Kom lite roligt folk hit och dit och träffade väldigt gamla vänner, mysigare fredag finns nog inte! Jag jocke linnea & Charlie somnade kanske runt fem tror jag, vaknar upp på golvet, ont ont ont, spy spy spy, underbara liv!!!! Men det gick över iallafall en stund. Gick hem runt ett imorse och sen dess har jag glott igenom Vampire Diarys och annnat smått och gott. Har laddat med popcorn, M&M´s, Toblerone och massor av frukt så jag tänker låsa in mig denna lördag. Sounds very good to me. Hittade fina bilder jag inte alls minns på fb nyss, here u go!
Pontus och Sanna, sötaste paret jag någonsin sett om jag ska vara ärlig. Jätte söta, dör lite innombords när jag umgås med dom, så vackert!
Aja ska sluta leka en stolt morsa och poppa lite popcorn, trevlig lördag peps!

2012 movies!

Jag bara längtar och längtar efter de här filmerna!

Chronicle

Project X

21 Jump Street

American Reunion

Goon

Rock of Ages

The Amazing Spider-Man

Zone 261


^måste bara säga att jag är så stolt över sverige när jag ser den här trailern.
Hoppas hela filmen är lika snygg och välgjord, längtar fan mest till denna!!!!

Warm Bodies

image
twillight fast killen är en zombie. Oxå taget från en novel. Vad fan håller hollywood på med?!
helvete vad arg jag blir!! Dom förstörde vampyrer men dom ska fan inte ta mina ZOMBIES IFRÅN MIG!
zombies har inga känslor?!!!! ooooooh!! hursomhelst så tänker jag väldigt förbannat se denna hemska groteska film.

ghost of you.

kaos kaos kaos. Vad ska man göra imorgon? känns som att alla vill ha tag i mig. Dock är trevlig känsla, är det såhär att vara populär? det här går nog bra att vänja sig vid carry on! nejdå, ska se imorgon vad som händer i den här lilla staden. fattig liten flicka, vad ska man göra..hatar att jag aldrig har pengar, det är pinsamt. det är pinsamt att sitta med sina vänner när de fikar och jag äter ingenting och någon frågar: varför fikar inte du för?jag har aldrig pengar, aldrig. Jag vill också kunna fika hokuspokus som värsta stockholms bloggerskan. men men på något jävla sätt så försvinner pengarna ur handen på mig, aldrig. jag måste fan skaffa mig ett jäkla jobb asså, jag är trött på att skämmas ,trött på att få smaka klunkar av mina vänners öl på fester, ni annar inte hur mkt jag skäms, nej ush ändring tack! budget och jobb, where are u!?
aja finaflickorsproblem är så ointressanta. Jag ser fram emot skolan imorgon, musikal klockan åtta på morgonen är alltid en bra start! God natt på er!♥

STRANGE.

min blogg ser jätte hemsk ut atm, men jag är i full gång med att ändra den. enda jag gjort hela dagen, min hals är helt förstörd så jag har hållt mig inomhus drickandes varm choklad. älskar den nya designen iaf, nu kan jag äntligen ha riktigt stora bilder istället för de fula små jag hade innan.
nu ska jag fortsätta sen dyka ner i mitt psykologi-arbete & svenska bok.
good day, ska hämta mer choklate nu

fuck a good lifestyle!

pinsamt bara pinsamt. Igår så hade vi samrep vilket betydde att jag skulle få framföra min "fantastiska röst" inför alla esteter. Gick det bra? NEJ, åt helvete, min röst var förstörd eftersom att jag var sjuk och jag var så nervös så allt gick åt helvete. Jag ska dricka tee varje dag, ge fan i min dåliga vana & sjunga varje dag till jag sätter den här jävla låten, jag måste göra det här, jag behöver det här!
hursomhelst guys :)
drog hem till jocke efter skandalen med burlesque, kollade film,
chillade och jag lekte dr Phil like always.
jag är en mycket erfaren liten kvinna måste jag säga!
Drog till johan senare runt elva och chillade mer.
& idag så var jag "ledig", och har haft en mysig dag alldeles för mig själv & det behövdes!
gick en liten promenad, och senare till solariumet, så jäkla skönt att jag har ett solarium bara tre minuter hemmifrån, lyxigt som fan! Köpte sen lite mer synder. Whatever jag är en ensam änka som jag har börjat skylla på (och ja det är ett skämt jag är inte så ensam behöver låtsas-sympati bara)
borde ha mer Tahandommigsjälv-dagar they are really fun!!
ska nu äntligen sätta på lösnaglarna igen, måste bara filas ,jävla små persiska naglar, thanks daddy!
jag menar kolla på dom, dom sitter jätte högt upp på fingret, im a freaking alien..
wääh, aja nu ringer ronja, saknat henne idag. sååå

FOOTLOSE.

ska mysa ner mig i sängen med detta & kolla på 2011 version av Footlose.

Får hoppas att filmen är lika bra som orginalet.
det känns bra att ha vart utan chips i en vecka, förutom igår då
men då åt jag inte ens upp allt, och ja det är konstigt av mig att inte käka upp en hel chipspåse.
måste fortsätta på detta spår- aja mys och plugg, ni vet måndagar! ;)
Godnatt på er!

this is not a test!

nervositeten stiger. Snart gäller det. I mars så ska jag stå där på scenen och sjunga.
Jag har en jävla tur som inte står helt ensam på scenen. andas andas..
hursomhest så hade jag en jätte mysig helg med ronja.
Och these guys. Krogen i fredags med dessa , charmig bild..
sne sne sne. Sen alla samlade igen för ännue n utgång.
Dock slutade med att jag och roni envisades med American Horror Story och ostbågar och alla stannade kvar och blev helt inne i serien. Sjukt kul haha. Ronjas kusin + hennes polare blev jätte rädda, för första gången är inte jag rädd liksom, feelt really good!
Saknar ronja redan, jävla fagersta vad fan gör jag här?
men så tänker väl alla, jävla vänner som håller en fast i den här staden, haha.
Nu ska jag bada och öva lite.

madness!

snefylla deluxe igår. Skrek på ronja, fick vänta länge för att jag inte hade min gadeorobkort.
jag tänker aldrig gå till blue moon bar igen, gamliga sliskiga nej fyfan. Men jag hade kul när vi anlände iallafall.
men vi var iaf jävligt snygga så it´s okaay!


jag blir så modellaktig av mig på fyllan, lovely!
kul att man loggar in på FB och ser två pinsamma filmer där vi både beter oss som dunder fjortisar och dansar, men jag minns att vi då tyckte att vi var fett coola. Jag älskar mitt fulla jag!
Ikväll blir det bubbel i irsta med roni, ida & Rebecca.
Men nu så ska vi äta hamburgare och chilla :D

tonight toooonight

jätte mysig förmiddag, mös med brudarna Rickard & Kjell. Dom kallar oss Kjell´s ANGELS.
Kjell är våran teaterlärare för övrigt, mycket skön snubbe! Hade prov, gick överaskande bra.
Fikade på stan med dessa brudar after school! jätte mysigt. + Ph då!
Image and video hosting by TinyPic och där beslöt jag mig att jag ska vara i västerås hos roni hela helgen. fyfan vad nice!
Är hur pepp och glad som helst. Så krogen ikväll, bubbla och chilla imorgon.
Detta underbara liv! Dags att börja dricka nu då! Godnatt på er ;)


99 problems

IM FAMOUS! nejfan, reklamfilmen har kommit ut. Dock är jag bara med en gång. Ah ni ser bilden.
nice nose..urg! Men det var kul att både luke & ronja var med jätte mycket, söta var ni också haha!
Kom nyss från johan, vi snackade lite chilla bara. Chill dag i skolan, inte mycket mer av denna dag.
Ska plugga lite teater historia nu. Hoppas fredagen har mycket att erbjuda!
Godnatt på er!

i´m not scared

Spydde helt random igår natt, så stannade hemma för att undvika att spy över mina polare. Som tur var så hade jag bara ätit något dåligt dagen innan, i hope, men jag tror att det var nervositet.
För idag så tog alla sprutan, Livmoderhalscancer-sprutan som nu är gratis (YEY VAD BRA!)
Ni förstår jag har AlgoFobi vilket är fobi för smärta. Sjukt jävla irriterande, säger någon att något gör ont så kan jag inte göra det, om jag försöker så får jag panikattacker och blir helt störd, hur ska jag överleva världen liksom!?
Och väldigt många sa att den här sprutan gjorde väldigt ont så därför kan inte jag ta den.
Tycker detta är ytterst pinsamt men jag berättar detta endå. Detta är orsaken till att jag inte tatuerat mig än.
I need some help doctor! aja happy thoughs!!Vad har ni för pinsam fobi :D?
loggade in på bilddagboken igår och jösses vilka roliga och söta bilder jag hittade. Haha
ooh miami ♥
miami
sonnebyblev så kär i mig att han följde efter oss påvägen hem. Jävligt trevlig dag iaf!
hahah "kändis" kändis i fagersta. Saknar dehär gänget!
orgasm.
Bea IdAg! <3 Lämna mej aldrig!
Bea IdAg! <3 <33333<3333333333
jag och bea lekte på rälsen, ooh emo times! ♥ fina bilder faktiskt
En sak du aldrig vill byta bort hororna!<3 Dig själv och någon du älskar Någon du tänker krama sönder
sorry alla skrikande små tjejer men joel ska komma hit idag. buhuu!
Här står snyggingarna och väntar <3
Sorrry att jag tog fläkten men hur jävla varmt vare inte??!!
kkolla vilken skinnybitch jag har varit!
helt sjukt, jävla viktuppgång, jävla öl. Why why why!´?
aja ska göra en smoothie. Asså jag gör sånna varje jävla dag, varför?
för att jag har hamnat i småätande-fällan. jag måste småäta, hela tiden, därför är smootie min motsvarelse mot chips, choklad eller dricka. Good girl.
Hursomhelst have a nice evening guys!