fuck my life.


books man booooks.

visste ni att jag faktiskt skrivit en bok/novel/bullshit på 138 sidor? Inte? Well det har jag. Har burit på en film idee jävligt länge, berättade för min bättre hälft och hon ballade ut, min hjärna kan mixa ihop bra skit alltså! skulle fan bli riktigt nöjd om allt slutade med att jag "bara" blev manusförfattare. Älskar att skriva, så ska nu lägga ner hela lördagen åt att skriva ner min nya idee. Någon vacker dag kanske jag blottar ut min författartalang, men knappast än på länge. Jag har njutit av min säng och film denna lördag. Redan sett dessa två filmer men de är ju så bra. & Fright Night, omfg Colin är ju så snygg att man nästan kommer, no kiddin! Ska fan ses om innan läggdax. men rekomenderar dessa som fan, Jonah är fortfarande lika rolig som förr så kolla på The Sitter sjukt rolig film, och en RIKTIG vampyr film för fan!!

tipsa gärna om bra filmer, mitt förråd börjar ta slut asså.. not okej

RED HEAD

Varför? Vadå varför? Varför jag vill bli rödhårig? THIS IS WHY!


X_592b069c_large
Tumblr_m1k81c5dhf1rnhpbzo4_500_large



http://censoredcrimes.tumblr.com/












FML

hittade den här "fake-porriga" bilden på en gammal blogg, kan inte fatta att jag hade en sån här fin mage, fml.
nej nu jävlar ska jag fixa upp det här. ska ner och träna i hemma gymmet lite & kolla på VD i mobilen,.
I GO GIRL!

i dont wanna go home mom!!!

nejförfan...jag bojkottar fest och fylla & pinsamma strul, jag stannar hemma ( är egentligen tvingad att vara hemma för att jag är sjuk, pfft vem försöker jag lura liksom...) för att jag är en cool och bra brud som ÄLSKAR ( hate it...HATE IT..) att bara ta det lugnt med mig själv och några goa filmer ( F M L ) suck on that! Cool peps with lots off friends..
vinter & blomm hatten är på vilket betyder att det är dags att ha lite alone time ( alltså sätta på sig fula saker man köpt men aldrig använt) ! Jag har borstat tänderna så det finns ingen återvändo...fuck everything... FARVÄL
VARNING!! Jag kommer nog återkomma med mer gnäll inom minuters framtid.

sick friday

skulle egentligen ut med brudarna i västerås ikväll, men nejnej jag är sjuk & jag MÅSTE spara mig till Studentkryssningen. Ligger i sängen och kryar på mig lite. Big brother & lite Cougar town. Älskar att vara sjuk, för jag bara tappar vikt som fan. Har redan tappat ett halvt kilo, så please om ni är sjuka kom och smitta mig!!! Fan vad jag är sugen på vinägerchips, har inte ätit onyttigt på heeela veckan, druckit massa vatten & tränat bara. Hanna var tillochmed tvungen att jaga mig bort från chipshörnan inne på Ica. Men nej jag ska fortsätta käka så här lite ett tag till, se om det fungerar. I go girl..fan borde plugga lite. nej fan ska drömma mig bort till Usa med hjälpa av massa Tumblr ett tag till..mohaha

Lista

skulle du ha sex med den personen du senaste fick sms av?
Har någon gjort dig besviken de senaste tre dagarna?
har någon sett dig i underkläder de senaste tre dagarna?
Om du var så full att du inte kunde gå, skulle den person du senast pussade på ta hand om dig?
Har du någonsin pussat någon som varit hög?
Hatar du någon just nu?
Saknar du någon just nu?
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för?
Om dina föräldrar inte skulle gilla den personen du träffar skulle du sluta träffa den då?
Är du en elak person?
Vad lyssnar du på just nu?
Tror du att andra människor tycker illa om dig?
Är du lycklig?
Vem kramade du senast?
Vill du ha tillbaka någon i ditt liv?
Nämn någonting du verkligen vill ha just nu?
Finns det någon person
skulle du ha sex med den personen du senaste fick sms av?
Been there done that.

Har någon gjort dig besviken de senaste tre dagarna?
Nej inte riktigt

har någon sett dig i underkläder de senaste tre dagarna?
jahråå

Om du var så full att du inte kunde gå, skulle den person du senast pussade på ta hand om dig?
Det tror jag väl.

Har du någonsin pussat någon som varit hög?
Ja

Hatar du någon just nu?
Nja

Saknar du någon just nu?
Ja faktiskt

Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för?
Jocke

Om dina föräldrar inte skulle gilla den personen du träffar skulle du sluta träffa den då?
Been there done that, det var ingen rolig period..

Är du en elak person?
Nej det vill jag inte påstå

Vad lyssnar du på just nu?
kill them with kindness - Killwhitneydead

Tror du att andra människor tycker illa om dig?
Ärligt talat så har jag ingen anning, men jag tycker oftast att folk som inte känner mig dömmer mig för fort, tror att jag är någon kaxig jävla poser typ.

Är du lycklig?
Jaa :D

Vem kramade du senast?
Ronja
Vill du ha tillbaka någon i ditt liv?
ja..

Nämn någonting du verkligen vill ha just nu?
Sol, usa & någon att mysa med.


Gym Tan Nails

GTN istället för GTL. Bra söndag, har vilat hela dagen, och tränat, solat & fixat naglarna.
imorgon börjar man tre på eftermiddagen, great. Funderar på att dra en fuling, men saknar lars lite så.
nu ska jag fortsätta kolla på Cougar Town & träna magen lite mer.

fuck sunday

idag ska jag bara ligga här i min varma underbara säng & sova & chilla. Kanske kör lite GTN senare.
Pie´s out!

hero!

Rolig morgon, drog med chrippe, alex, gustav,jonas tom & marcus för att besöka Emma på hennes nya jobb på den nya amerikanska resturangen som öppnades idag. Jätte mysigt ställe. Dock var jag så bakfull att lukten av riktig amerikansk frukost gjorde mig spyfärdig. Så här söt var Emma idag på sin födelsedag, haha stackars som måste jobba, tur att hon är söt iallafall.
Efter detta så drog vi alla bakfulla till skolan och städade upp efter rekvicinema.
Kan inte fatta att det är över. Att jag inte får stå där och skrika SHOW ME HOOOW YOUUU BURLESQUE något mer... wääääh. Nu väntar bara studenten sen så jävlar.
nu så ska jag sätta på mig något annat, sedan ta med mitt vin till Petter & träffa mina fagersta polare, känns som att det var länge sedan fan, haha. Round 2, fight!!

we ARE THE BEST!

asså roligaste fucking festen på länge, inväntar spännande bilder från Kajsa.
Sista föreställningen gick jätte bra, jag gav verkligen allt jag hade in till det sista. Fick blommor av familjen & lite pengar så blev jätte lycklig, farsan kan inte sluta snacka om att han ska lägga upp Burlesque numret på "You-tobe". Jätte gulligt hahah. Efter att ha kramat om alla så stack vi ner i logerna & fixade oss snabbt som attans. Sen anlände vi till lokalen, & Estet festen kunde börja. Jag vet inte allt men det känns som att hälften av alla hamnade i säng med varandra tillslut men vi hade alla hur jävla kul som helst. Älskar alla mina esteter!! Vi dansade och firade som aldrig förr. Hittade några bilder från efterfesten efter efterfesten haha. vi satt i någons replokal och grabbarna öste på med musik, tror jag... hahah suddig men underbar kväll, thank u guys! ♥
awesome jävla kväll.

one last time.

ikväll så är det sista kvällen av föreställningen, jag vill men ändå inte!
Kommer sakna att stå på scenen, detta kanske är den enda chansen jag får, så ikväll så ska jag kämpa för livet för att göra det bästa jag någonsin gjort! känns så sorligt. Nu på morgonen så är det spex, sen på kvällen så jävlar!!! Ush vad jag är pepp. Packade klart väskan nyss, ska snart möta lollo, alice & ewe som åker bil till skolan idag, så jävla skönt. De är så söta som ska komma och kolla på mig ikväll, blir jätte glad att de vill slösa tid på det, hihihi. Nej nu drar jag, och kör håååååårt!!! I GO GIRL!

.

Ni har nog ingen anning om hur mycket den här föreställningen höjt mitt självförtroende. Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle få så här många komplimanger, jag hade fått av mina vänner men de är mina vänner de är tvugna att säga att jag är bra oavsett. Men att få höra att man är jätte duktig och fantastisk av någon man aldrig träffat eller någons förälder eller någon lärare man aldrig snackat med. "Du är en gudinna, jag fick gåshud, du har en sån jävla pipa, jag hade ingen anning om att du kunde sjunga så där, bara du och Christina kan sjunga den här låten" igår så trodde någon tillochmed att det var playback. Jag kommer leva på de här kommentarerna i all evighet. Jag tror på mig själv nu mer än jag någonsin gjort. haha, jag vet inte ens vad jag ska säga, så himla lycklig är jag. Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle få de här vackra orden och komplimangerna av någon. Så jag säger det igen, tack, rekvicinema för att föreställningen gjort mig starkare, jag trodde ärligt inte att jag skulle klara av det, men det gjorde jag, och nu jävlar kan jag stå upp på båda benen med styrka och stolthet. Jag har aldrig fått höra att jag är bra på något, jag är bara den där sköna bruden som alla kan driva & skojja med, men inte nu längre. Nu är jag något mer.

Soundtrack till Rekvicinema

Rekvicinema Soundtrack. <-- här är alla låtar vi slitit med i ett halvår, men helst denna vecka. Är sjukt trött på alla, men jag kommer sakna dom senare så gjorde en lista med alla låtar, tillochmed i ordning, så bra har jag lärt mig, haha.
helt sjukt hur mycket beröm vi har fått. Jag är så jävla stolt över att vara en av oss. We are the best!
Och imorgon så blir det spex & fest med alla medverkande, är sjukt jävla pepp.
Brb

STRESSAD!!!

jag har inte haft tid att skriva nu under hela denna vecka, why? well här har ni några fina bilder från föreställningen Rekvicinema, hihihihi jag är så stolt!



'Jag är så söt som försöker vara lika snygg som dansarna, hahahah, nej ush, hemska bilder från burlesque numret på mig.




Sista chansen att se denna underbara föreställning är imorgon klockan 19.00.
Jag fattar inte ens själv att det är sista dagen imorgon, det är både skönt och sorligt.
Men imorgon så jävlar börjar det roliga, alla vänner & min familj kommer och kollar imorgon, kommer vara jätte nervös fan. nu ska jag ta ett varmt bad och lugna mig lite, återkommer senare!

premiär & St. Patricks day

premiären gick så jäkla bra! Jag är så sjukt stolt över oss. & jag blev helt överlycklig och chockad över alla komplimanger angpende min röst. Helt sjukt vad lycklig jag blev, kom fram random människor och sa att jag var helt fantastisk. Ni anar inte hur enormt lycklig jag är just nu alltså! Det värmer verkligen att få höra att man är fantastiskt duktig på något man aldrig trott att man kan, och helst när folk blir chockade som de blev, hahah nej jag kan leva på detta i all evighet! aaah, ville bara skrika ut högt hur jäkla lycklig jag var igår, tack så hemskt mycket! ♥
hursomhelst ska sluta skryta med att jag chockerade människor igår men what to do? what to do? Efter premiären drog jag Ronja och halva estet treorna till Pitchers & firade St. Patricks day & våran premiär, det var jätte trevligt och mysigt.


haha så söta. Var jätte kul att umgås med nästan alla esteter eftersom jag själv inte gjort det så mycket, så det var kul att ta en bärs och berömma varandra för premiären, längtar nu efter fredag då vi alla ska supa rejält.
Just nu sitter jag hemma hos ronja & typ ligger och har girl talk & äter cheese ballz. Helt slut. Inväntar denna vecka sen så jävlar är det kryssning och senare typ en månad kvar till studenten, kan inte fatta detta, har fan aldrig varit så här lycklig i hela mitt liv, hihiihihi, i love my life....well jag kunde varit smal och fin, men wääh, fuck that! Hahha

it´s time to show you how I burlesque!

tiden är inne. Det jag har väntat på i hela mitt liv. Att få stå där och sjunga på en stor scen. Men jag är inte nervös längre efter att jag fått så fina komplimanger över burlesque, är helt överlycklig, hade jag inte fått det så hade jag nog inte kunnat framföra den överhuvudtaget. Men nu så jävlar ska jag visa vad jag går för! Thanks mates! Det är helt underbart kul att arbeta med alla treor, alla är så snälla och duktiga på det dom gör, helt sjukt. Nu är det bara att räkna timmarna, klockan 19.00 är det premiär av Rekvicinema! & farsan skjusar mig om en halvtimme till västerås för genrepet, omg har aldrig varit så här excited över något i hela mitt liv!!!

Hursomhelst så har jag inte haft tid att blogga den här veckan eftersom jag har kommit hem sju på kvällen och sedan varit tvungen att gå och lägga mig, rep rep rep.Men det har det varit värt fast de flesta varit irriterade och väldigt stressad som jag själv. Älskar mitt teatergäng. Har varit en rolig vecka med rep & massa andra saker. Som jag och Becker drog ner på stan här om dagen för att köpa lite grejer till showen, här är Emily tagen mitt i akten.
här är inne i våran loge. Känns så proffsigt och roligt. Plus att Rekvicinema var med i både radio och teve igår kväll. Känns smått awesome! aja nu jävlar ska jag fixa mitt hår & packa lite grejer och sen är det bara att köra. Önska mig lycka till!

manic monday

jävla walking dead, var dom tvungen att döda den manligaste snyggaste mannen ever...wäääh. Ska tröstäta gammal tårta och poppa dessa awesome popcorn och njuta av en skräckinjagande natt med alma och resten.
Jag tror att jag aldrig varit så här stressad i hela mitt liv alltså, föreställningen suger verkligen energi, men det kommer bli så jäkla bra. aJA godnatt

varför kan du inte bara försvinna för.


yeah buddy

äntligen fått ett bord till sängen, hade en ful liten låda förut. fixade nyss lite kvällsmat, japp 21.50, jag är en busy little woman, föreställning på lördag och rep hela veckan, detta är ända dagen jag får ledigt! Så, ska nu mysa lite med allt det här och måla naglarna och fixa håret, godnatt på er ;)

INSPIRATION.

Ag5tihccmaiptu9_large
ellismccurdy:  Yellow
tierdropp:  coolest
VARFÖR HAR MÖRKARE KVINNOR SÅ JÄKLA SNYGG STIL FÖR!! nej fan mer solarium och shopping för mig del. OMGASH

RED HEAD is back

nu har jag låtit mitt hår varit svart i mer än ett halv år, så nu ska det bort. Efter kryssningen så börjas kriget med blekningen. Men men det var inte så svårt förra gången, dock var det inte jätte rött. Minns någon?
med hjälp av mina kära vänner louise & hanna så ska det nog bli ännu bättre än förra gången. Jag älskar att exprimentera med hår. Men asså rött är så jäkla hett. & svart är så jäkla tråkigt och vanligt och bara blää.
Denna söndag har spenderats i sängen, skulle varit med johan men orkar inte sätta på mig kläder, meatballproblem! Ska nu kolla på big brother & jersey shore och förlora mer hjärnceller. Godnatt!

CHALLENGE ACCEPTED!

nästan nära på att...men nej ni får komma och kolla på föreställningarna. (HAHAHAH )
känner inte lika mycket press när jag lyssnar på detta istället för orginalet. Dock är den första bruden assgrym.
I GO GIRL!

SERIÖST!

gick förbi teven för att hämta popcon (sket i krogen, har lite jersey shore maraton all by my self instead) och hör denna underbara låt, sen skriker morsan att hon vann melodifestivalen, jag blev lite ställd där, helt sjukt vad mycket känsla den här kvinnan har, det gör heeeela låten, åh.
dubbelmoralen här är fantastisk eftersom jag inte är ett fan av melodifestivalen, men asså den här låten, ohmy.
nu jävlar ska jag försöka toppa detta med big brother, men vem fan försöker jag lura liksom? haha.
Godnatt på er!

sorry for party rockin.

whihoo! Gud vad jag ÄLSKAR västerås, eller mina polare i västerås. Hade det så sjukt jävla kul igår hemma hos Jocke & sedan på Poco. Förfestade som fan med underbar musik och vänner. Lätt bästa utgången iår iallafall. Fast jag däckade i Gurås säng när vi bara hade kommit till hälften av jersey shore avsnittet (sorry bro) Som tur var hamnade inte jag på bild, men mina polare gjorde det så lägger upp dom, bara för att ni är så söta. asså klara du är så jäkla snygg, du med ida...hahaha!
Men jag ska inte vila nu , nej nej nej. Repade inför föreställningen imorse, sjunga, agera & dansa bakis är fan min grej nu alltså! Jag ska upp på den där fyllehästen igen. Eller nej orkar inte dricka något, vill ha en slö skit onödig söndag imorgon, men ska iaf upp till Muffa ikväll och vara med honom & grabbarna. Men nu så ska jag fixa mitt bakis fejs samt käka och kolla klart på jersey shore. Denna helg har mycket mer att bjuda på känner jag.

I DONT GIVE A FUCK.

Really, skitit i två uppgifter som ska vara inlämnat idag & imorgon. Jag har inte tiden! eller jo, men jag har tappat hoppet om att plugga, jag måste fan lära mig dansa mina steg, sjunga, agera lära mig manus, ush det är så mkt att jag inte ens orkar blogga. Men men, häktad vecka har det varit. Samrep, soundcheck & massor av rep rep rep & rep. Vaknar sex kommer hem klockan sju på kvällen senare, hela veckan, awesome! Men jag älskar att göra detta så jag gnäller inte jag bara konstaterar. Fick hem mina ögonfransar igår, blev överlycklig! Det gick väldigt fort, underbara usa, THANK U!
i´m not naked anymore! SING HALLELULJA! aja, varit i västerås hela veckan nästan. Men idag drog jag hem. CHillade med johan efter skolan, vi kollade på 24 (som vanligt) & pratade en massa, sen drog vi och käkade.
Så här glad blir man av att umgås med mig, true story bro
aja nu jäklar ska jag sova ut, till 5.10 imorgon, HELL YEAH! godnatt på er..

crash crash burn.

asså den här låten + vidion gjorde mig så jäkla glad just nu, & asså Rupert ♥, vilken jävla karl asså. Jumm jumm
lycklig tjej.


HAPPY BIRTHDAY TOO ME!

19 år gammal. Gäsp. Nog om det nu! Vill visa upp min jätte fina present jag fick av världens bästaste ronja, blev tårögd, aldrig någon som köper något åt mig, kände mig speciell och sen väldigt lonely när jag insåg att det aldrig händer, hursomhelst, jag älskar dig ronja över allt annat, call me gay call me lesbian i dont care! Same shit same shit. Jätte fint iallafall, ska ha på mig det varje dag från och med idag!
en till tår föll ner från mina tjocka vinägerchips kinder. Seriöst, är man 1.60 m kort ska man inte väga så mycket som jag gör ATM, ändå så satt jag där inne på Mcdonalds med hanna och Ph och doppade min feta cheeseburgare i mysig och mjuk cheddar cheese dipp, why god why? morsan satt i köket och peppade mig nyss (samtidigt som hon proppade i mig kladdkaka, you go mom you go!) hon ska tvinga med mig och träna efter alla föreställningar ägt rum, haha söt hon är som tror att det kommer funka, come on guys ge mig lite motovation! Jag har fan ingen, jag bara gnäller över att jag är tjock och äter mer skit eftersom jag inte är sååå tjock än så kan chilla lite till, hade jag aldrig börjat dricka bärs hade jag varit smal som jag var då..men då hade jag missat alla gulliga misstag jag gjort de senaste åren, hursomhelst, ursäkta att jag beter mig underligt, ålderskris ni vet..

GOODBYE SWEET EIGHTEEN

Jag är fan snooki.....omgash
det känns som att jag har druckit för två jävla människor dethär året. Kommer sakna det. Men det är chill för nu blir man den vuxna på krogen som alla vill vara som istället för den som skriker och hoppar på första bästa, chillin. Hhaa, vad mer kan jag säga i detta tal, äsh, wtf jag måste växa upp någon gång..WÄÄH

i need to get the fuck up.

njuter av första säsongen av Jersey shore samt underbar musik plus psykologi. Hade bästa lördagen på länge igår, var med vänner jag inte träffat på jätte länge och hade det bara helt underbart! Vi var oldschool och körde sanning eller konsekvens, och japp japp jag satt i bara underkläder en runda, sådan tur som jag hade så var alla rätt väck redan då så det var chill. hade det jätte kul med Hannish, vi sprang runt och bara njöt av ja allt, det kändes som förr. Den här underbart charmiga bilden får representera lördagen.
vi var tvugna att byta kläder under lekens gång, det värsta är ju det att adam passar bättre i min nya klänning än vad jag gjorde. Nu så ska jag chilla med allt det här. jag fyller år låt mig va!! haha

TEARS FROM A GAY KID

Kom precis ur duschen, har ont i fötterna då jag valde det smarta valet att gå runt med klackskor i Stockholm. Köpte en jävla massa saker, jag borde fan inte ha pengar, jag får en blackout och bara köper allt jag ser, inte ok. Köpte iallafall saker jag verkligen behövde!
Asså bikinin! Det var som den kom från ovan, så jäkla snygg, speciellt på mig eftersom jag atm är jävligt brun. Makeupstore bästa foundation ever, och naglar & fransar och allt som jag nu är haha! Hursomhelst, ska börja fixa mig, sen möta upp Hanna sen börjas det igen. brb vina!

dancing with liars.

ska fan ta tag i psykologin nu innan Lars lilla röst exploderar i min hjärna. Men vill läsa min Snooki bok juuu. Äsh snooks är viktigare...hahah.
plugg chill fredag, det var fan längesedan..hursomhelst så blir det ppppppartay imorgon eftersom att Satan har blivit gammal så ska vi fira honom. Hannish bananish kommer hit oxå, väldigt länge sedan! så stockholm och party imorgon, ser fram emot det! Godnatt på er! ♥

Onsdagen

vi är alla trötta efter att ha jobbat med teatern i två dagar så vi drog hälften och förfestade hos Alicia i Hallstahammar, sjukt jävla kul. Åt korv och körde ölspel och massa skoj, senare drar vi alla till Pluto. Var nära på att bli utslängd två gånger, tappade bort mitt kort, vaknar hos en främling utan strumpa, kan man kalla det pinsamt eller bra? i really dont know , men jag hade det iaf skit kul! Och här är fina bilder på fulla jag och mina fina vänner, stort plus till er som räddade mig ♥

Dreams old men dream

fått lite presenter i förväg, (fyller 19 nu på måndag) så det blir en tripp till stockholm imorgon för att shoppa ihjäl mig. Känns som att jag verkligen behöver det! Fick en suprise present av morsan, vilket var Snooki´s nyaste bok, blev jätte lycklig, nu ska jag lära mig hur man blir en Guido! Oh yes I can! Fick bakad potatis med skagen och massor av frukt, åh underbara familj. Hursomhelst så borde jag verkligen ta hand om den där jävla psykologin men det är så jäkla tråkigt att jag istället sitter och tittar på studentklänningar, MÅSTE ha någon i någon av de här stilarna, super läckra, verkligen!
alla är från Nelly såklart! får lite smått panik över klänningen alltså, detta är ju inte som balen direkt för den här klänningen bryr jag mig faktiskt om! hursomhelst beställde nyss massor av ögonfransar så mår väldigt bra i själen nu igen, mina har ju tagit slut, känner mig jätte naken utan så detta var fan på tiden. Aja bloggar om dagarna i västerås senare ikväll.